Astralis oli kovempi finaalissa ENCE:ä vastaan

Uncategorized

Astralis on voittanut IEM Katowice:n Counter Striken major – turnauksen suomalaista ENCEä vastan.

Suomalainen ENCE pelasi avauskartassa de_train eli junan, joka oli ENCEn vahvuus viime aikoina. Tänään kuitenkin Tanskalainen Astralis oli parempi tiukan väännön jälkeen lukemin 11-16.

Toisena karttana pelattiin Astraliksen valitsema de_inferno kartta, joka oli täysin tanskalaisten hallinnassa vaikka muutamia tilanteita tuli, jossa suomalaiset olisivat voineet viedä kierroksen itselleen.

Tanskalaiset voittivat infernon murska lukemin 4-16 ja juhlivat majoreiden voittamista.

Turnaus oli kaiken puolin todella hyvin onnistunut ENCE:ltä, sillä heidän tavoite oli turnauksessa huomattavasti pienempi kuin mihin he sijoittuivat.

Astralis kuittasi finaalissa itselleen 500,000 dollaria ja suomalainen ENCE puolestaan 150,000 dollaria.

Tämä turnaus osoitti myö sen, että kyllä suomalaisetkin osaavat pelata Counter Stirkeä maailman huippuja vastaan. Alta voit vielä katsoa otteluiden parhaat hetket.

de_train (11-16)